Veilige producten in China

Fabriekscontroles (in) China zijn erg belangrijk

Op het moment dat een ondernemer zaken doet in China dan is het erg belangrijk dat alles goed verloopt. U wilt natuurlijk wel dat uw producten aankomen. Wanneer producten eenmaal aangekomen zijn dan is het van groot belang natuurlijk dat deze producten goed zijn. Fabriekscontroles (in) China zijn dan ook erg belangrijk. Maar liefst 90% van de producten die vanuit China komen zijn namelijk niet goed. Dit houdt in dat de producten beschadigd zijn of dat ze niet aan de eisen voldoen.

Fabriekscontroles (in) China zijn enorm belangrijk omdat het zo kan zijn dat het product voor schade zorgt. Dit kan natuurlijk schade aan andere producten zijn. Deze schade kan nog te overzien zijn. Wat nog veel erger is, is als een persoon letsel oploopt door uw product. Dit wilt u natuurlijk niet en daarom moeten fabriekscontroles (in) China. Voordat u zaken doet met een bedrijf uit China is de controle erg belangrijk. Dit kan namelijk problemen in de toekomst voorkomen.

Denk aan de fabrieksaudit!

Veel ondernemers vinden het belangrijk dat de productieomstandigheden en de arbeidsomstandigheden goed zijn. Het is natuurlijk niet fijn als de mensen die werk voor u doen, dit in verschrikkelijke omstandigheden moeten doen. Het uitvoeren van een factory audit is dan ook enorm belangrijk. Hierboven werd al vermeld dat het doen van controles in de fabriek erg belangrijk is. Dit gaat dan om de producten zelf. De factory audit kan echter nog belangrijker gevonden worden omdat het om de mensen zelf gaat.

De fabrieksaudit zal voor een beter beeld van de fabriek zorgen. Er zijn namelijk bedrijven die dit voor u kunnen doen. Zij zullen de situatie goed voor je omschrijven, dit zullen ze zowel in woorden als met foto’s doen. Met deze fabrieksaudit, ook wel factory audit genoemd zult u precies weten met wie u precies zaken doet. U weet hierdoor beter in wat voor omstandigheden de mensen werken, een factory audit is dan ook zeker aan te raden. Mocht u hier interesse in hebben dan zijn er genoeg bedrijven die zo’n fabrieksaudit aanbieden

Veilig producten importeren uit China?

Neem contact met ons op